چطور گوشی گم شده در حالت سایلنت را پیدا کنیم؟

گاهی ممکن است برای شما اتفاق افتاده باشد که در خانه یا محل کارتان گوشی شما که در حالت سایلنت یا به اصطلاح بی‌صدا است، گم می‌شود و با تماس گرفتن نمی‌توانید آن را پیدا کنید. در این آموزش یاد خواهید گرفت که چگونه با یک پیامک ساده به صورت اتوماتیک ولوم یا به اصطلاح صدای گوشی گم شده‌تان را به 100 درصد افزایش و گوشی را به راحتی پیدا کنید.

یکی از بدترین اتفاقاتی که همیشه برای افراد رخ می‌دهد، گم کردن گوشی موبایل است که راه‌های مختلفی برای پیدا کردن آن از جمله استفاده از سرویس‌های Find My Phone وجود دارد اما این سرویس‌ها در صورتی می‌توانند به کمک شما بی‌آیند که GPS گوشی به همراه خود سرویس را پیش‌تر فعال کرده باشید. توی این پست یکی دیگر از راه‌های پیدا کردن گوشی که به ندرت در سطح اینترنت پیدا می‌شود را خواهید آموخت که به راحتی با یک سرویس فوق العاده به گوشی اندرویدی‌تان این امکان را بدهید که گوشی گم شده در محیط امن را با یک پیامک پیدا کنید.

با استفاده از سرویس محبوب IFTTT که متاسفانه در ایران چندان شناخته شده نیست، شما می‌توانید برای کارهای روزمره‌تان را به صورت اتوماتیک انجام دهید. به عنوان مثال این سرویس می‌تواند، پست‌های یک وبسایت که شما مشخص می‌کنید را در یک چت مشخص شده در تلگرام‌تان به صورت اتوماتیک ارسال کند. یا حتی انتشار عکس‌های یک پیج اینستاگرام داخل یک سرور دیسکورد، اضافه کردن موسیقی‌های داخل ویدئو‌های یوتیوب به پلی لیست اسپاتیفای و کلی قابلیت دیگر که می‌توانید هر کدام که خواستید را فعال کنید. تمامی قابلیت‌های داخل این سرویس Applet نام دارد.

در این آموزش می‌توان با استفاده از سرویس Android SMS و Android Device واقع در IFTTT این امکان را به گوشی‌مان اضافه کرد که هنگامی که گوشی گم شده در حالت سایلنت بود، با یک اس ام اس بتوان صدای آن را زیاد کرد.

آموزش پیدا کردن گوشی گم شده در حالت بی‌صدا

برای پیدا کردن گوشی گم شده ابتدا از گوگل پلی استور گوشی‌تان، IFTTT را سرچ و دانلود کنید. یا از اینجا مستقیما وارد صفحه مربوط به این نرم افزار بشوید و آن را دانلود کنید. بعد از نصب این برنامه نیاز است که داخل این اپلیکیشن یک حساب کاربری بسازید با حساب کاربری گوگل، فیسبوک، اپل آیدی و ایمیل ایجاد و ورود کنید.

بعد از ورود به حساب کاربری، یک صفحه خالی با دو گزینه Explore و Create برای شما ظاهر می‌شود. از بخش Explore می‌توانید کلی از Applet آماده را مشاهده و در صورت نیاز هر کدام را انتخاب و فعال کنید. یا در بخش Create می‌توانید خودتان با سرویس‌های پشتیبانی شده Appletهای خودتان را بسازید. از آنجایی که من از قبل از این سرویس استفاده می‌کردم این صفحه برای من خالی نیست و می‌بینید که Appletهایی را برای خودم فعال کردم.

برای مشاهده سریع‌تر Applet مربوط به پیدا کردن گوشی گم شده از اینجا می‌توانید مستقیم وارد صفحه مربوط به این Applet بشوید. بعد از ورود به صفحه Applet پیدا کردن گوشی گم شده در حالت سایلنت، برای فعال کردن این Applet رو دکمه Connect بزنید. برای فعال کردن این Applet نیاز است تا دسترسی خواندن پیام‌های داخل گوشی را به سرویس Android SMS بدهید.

بعد از اعطای دسترسی وارد صفحه جدیدی خواهید شد. در بخش New SMS received matches search شما می‌توانید یک کلمه یا عبارت را وارد کنید که هنگام گم شدن گوشی، با ارسال یک پیامک حاوی کلمه یا عبارت وارد شده به گوشی گم شده، بتوان صدای گوشی را به 100 درصد افزایش داد. به عنوان مثال کلمه lostphone که به صورت پیشفرض فعال است را انتخاب و روی گزینه Done بزنید.

در مرحله بعد نیاز دارید که به IFTTT دسترسی Do Not Disturb را بدهید تا در زمان فعال بودن این حالت و حالت سایلنت، این سرویس اجازه کار کردن با گوشی را داشته باشد. روی گزینه Open Setting بزنید و از پنجره باز شده IFTTT را پیدا کنید و در نهایت اجازه دسترسی را فعال کنید. همچنین IFTTT برای فعال کردن این Applet اجازه دسترسی به مخاطبین، مشاهده پیامک‌های گوشی را می‌خواهد که با فعال کردن آن‌ها در نهایت این Applet برای شما فعال می‌شود.

برای تست می‌توانید گوشی‌تان را در حالت سایلنت بزارید و با گوشی دیگر به گوشی خودتان کلمه وارد شده (lostphone) را با پیامک ارسال کنید و در نهایت بعد از یک الی دو دقیقه اگر مشکلی پیش نیاید می‌بینید که ولوم گوشی‌تان از 0 درصد به 100 درصد افزایش پیدا می‌کند و می‌توانید با یک تماس گوشی گم شده را پیدا کنید.

نکته: دقت داشته باشید که باید کلمه وارد شده را دقیقا در پیامک خود وارد کنید. حتی کوچک و بزرگ بودن حروف هم مهم است. lostphone با Lostphone برابر نیست!

امیدوارم با این آموزش بتوانید گوشی گم شده‌تان را با افزایش ولوم پیدا کنید. در صورت تمایل می‌توانید پست چطور یک ویدئو را به عنوان لایو والپیپر گوشی‌ اندرویدی‌مان تنظیم کنیم؟ را مطالعه کنید.

آواتار محمد عرفان وصال طلب

سال‌ها با روحیه کنجکاوانه‌ای که داشتم مجبور بودم برای پیدا کردن راه‌حل مشکلات نرم‌افزاری‌ام، از سرچ لاتین استفاده کنم. زبان پارسی این امکان را دارد که بتواند این خلاء رو پوشش بدهد، حداقل من اینطور فکر می‌کنم و تلاش می‌کنم که محتوای پارسی با کیفیتی را تولید کنم. من محمد عرفان وصال طلب راوری متولد ۸۱ در شهرستان راور از استان کرمان و دانشجوی رشته نرم افزار دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید شمسی پور تهران هستم!

2 نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *