چطور آهنگ‌های داخل اسپاتیفای را دانلود کنیم؟ (تمامی پلتفرم‌ها)

ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد که بخواهید یک موسیقی، پادکست یا حتی پلی لیستی از پلتفرم اسپاتیفای را دانلود کنید، به صورت پیش‌فرض این امکان برای حقوق هنرمندان غیر فعال است و شما نمی‌توانید نسبت به دانلود آهنگ‌های داخل این پلتفرم اقدام کنید. توی این پست قصد دارم اپلیکیشنی را معرفی کنم که بتوانید با آن موسیقی، پادکست و پلی لیست‌های داخل اسپاتیفای و دیگر پلتفرم‌های اشتراک گذاری موسیقی را با سیستم عامل لینوکس، مک، ویندوز و اندروید دانلود کنید.

اپلیکیشن SpotiFlyer اپلیکیشن کراس پلتفرم، اوپن سورس، رایگان و بدون تبلیغاتی است که با زبان کاتلین توسعه داده شده است. این اپلیکیشن امکان دانلود محتوا‌های صوتی موجود در پلتفرم‌های زیر را فراهم می‌کند:

Spotify

Gaana

Youtube

Youtube Music

Jio-Saavn

SoundCloud

دانلود از اسپاتیفای با اپلیکیشن SpotiFlyer

استفاده از این اپلیکیشن برای دانلود از اسپاتیفای بسیار ساده است. ابتدا این اپلیکیشن را از اینجا برای سیستم عامل مد نظرتان دانلود و نصب کنید. فرمت فایل apk برای اندروید و msi برای ویندوز می‌باشد.

برای دانلود از پلتفرمی مثل اسپاتیفای فقط کافیست روی موسیقی مورد نظر راست کلیک کنید و از قسمت Share گزینه Copy Album Link را بزنید تا لینک این موسیقی کپی شود. ممکن است با توجه به سیستم عامل انتخابی شما روند کار کمی با ویندوز متفاوت باشد اما کلیت کار همین است. بعد از این کار وارد اپلیکیشن بشید و آدرس موسیقی کپی شده را در تکست باکس Paste Link Here… درج کنید و در نهایت روی گزینه Search بزنید.

بعد از کمی صبر موسیقی شما را تشخیص می‌دهد و می‌توانید با آیکون کنار موسیقی، این قطعه را دانلود کنید. پیشنهاد من این است قبل از دانلود هرگونه موسیقی با این اپلیکیشن، ابتدا مسیر ذخیره فایل‌های دانلود شده را تنظیم کنید.

برای اینکار روی چرخ‌دنده بالای اپلیکیشن بزنید و از قسمت Set Download Directory مسیر بهتری را جایگزین مسیر پیش‌فرض این اپلیکیشن کنید. همچنین از قسمت Preferred Audio Quality می‌توانید کیفیت موسیقی دانلود شده را مشخص کنید که به صورت پیش‌فرض روی 320Kbps تنظیم شده است.

پس از انجام این تغییرات به صفحه قبلی برگردید و موسیقی مورد نظر را دانلود کنید. در نهایت در مسیری که در مرحله قبل مشخص کرده بودید می‌بینید که پوشه های Albums، Playlists و Tracks ساخته شده است. موسیقی انتخابی شما با توجه به دسته‌بندی که دارد، در یکی از این پوشه‌ها ذخیره شده است.

امیدوارم از این آموزش هم لذت کافی را برده باشید. در صورت تمایل می‌توانید پست چطور وب‌سایت‌های مشابه به هم را پیدا کنیم؟ را هم مطالعه کنید.

آواتار محمد عرفان وصال طلب

سال‌ها با روحیه کنجکاوانه‌ای که داشتم مجبور بودم برای پیدا کردن راه‌حل مشکلات نرم‌افزاری‌ام، از سرچ لاتین استفاده کنم. زبان پارسی این امکان را دارد که بتواند این خلاء رو پوشش بدهد، حداقل من اینطور فکر می‌کنم و تلاش می‌کنم که محتوای پارسی با کیفیتی را تولید کنم. من محمد عرفان وصال طلب راوری متولد ۸۱ در شهرستان راور از استان کرمان و دانشجوی رشته نرم افزار دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید شمسی پور تهران هستم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *